Plecare:

Sosire:
Data:
false

Widgets mersTren.ro

Mersul trenurilor contact

Mersul trenurilor pe pagina ta

Acum poţi oferi vizitatorilor acces la informaţii actualizate despre cursele auto naţionale şi internaţionale direct din pagina ta.

Ideal pentru pagini cu locații unde se poate ajunge cu autobuzul sau microbuzul, folosește widget-ul alăturat, foarte ușor de folosit de vizitatori pentru a gasi curse auto.Acesta afișează o listă cu cele mai căutate legături ce ajung in localitatea de interes, și lasă loc și introducerii altei localități de plecare. Lista de legături este completată cu distanța parcursă și prețul unei călători (acolo unde este disponibil).

Localitatea de inters:
(click în casetă, Ctrl+C şi apoi Ctrl+V în pagina gazdă)

Pentru aplicații mai complexe puteți folosi fluxul de date de la adresa: http://www.merstren.ro/loadLinks.php?detalii=1&dest_loc=Cluj Napoca.
Aces flux ofera aceleasi date in format JSON. Modificati valoarea parametrului dest_loc cu numele localitatii dorite. Dacă aceeași localitate se mai găsește și în alt județ, adăugați și parametrul dest_jud cu denumirea județului (ex. Cluj).

Termeni de utilizare

Acest widget poate fi folosit doar pentru a afișa informațiile furnizate într-o pagină web. Forma prezerntării poate fi modificată cu condiția să se păstreze vizibil text-ul "Sursa: merstren.ro" (cu link-ul respectiv).
Adaugă mersul trenurilor
pe pagina ta!