Pretul biletelor de tren cu carte VSD

Ce este cartea VSD?

  • este o legitimaţie de călătorie nominală, valabilă timp de o lună pe distanţe de până la 1000 km
  • dă dreptul la efectuarea, în cursul fiecărui sfârşit de săptămână ( începând cu ora 0,00 a zilei de vineri şi până la ora 12,00 a zilei de luni ) din perioada de valabilitate, a câte unei călătorii dus-întors pe relaţii la alegerea călătorului

Reduceri (la clasa 1 si a 2-a)

  • 60% – pentru tineri sub 26 ani, elevi si studenti, la tren personal

La celelalte categorii de calatori:

  • 50% la personal
  • 35% la accelerat
  • 30% la rapid
  • 25% la intercity

Tariful tichetului de rezervare se achita integral.

Valabilitate

Pentru legitimaţiile de călătorie eliberate tinerilor până la 26 de ani împliniţi se ia în consideraţie vârsta din prima zi de valabilitate a legitimaţiei de călătorie.

Dacă ultima zi de vineri coincide cu ultima zi a perioadei de valabilitate, legitimaţia rămâne valabilă şi în ziua de sâmbătă şi duminică a sfârşitului de săptămână respectiv.

Emitere

În cazul elevilor şi studenţilor, legitimaţiile de călătorie carte VSD se pot emite pe baza cardurilor “EURO 26”, a carnetelor de elev, student sau legitimaţiilor de student, acte cu care aceştia se vor legitima în tren. Dovada vârstei se face în tren, cu prezentarea unui act cu poză şi CNP, respectiv actele prezentate pentru elevi şi studenţi.

Cartea VSD se poate emite de la orice staţie sau agenţie de voiaj CFR din ţară.

Cartea VSD pentru posesorii de carduri ISIC si IYTCîncepând cu data de 1 noiembrie 2008, biletul de weekend Cartea VSD cu 60% reducere la tren personal se elibereaza pe lângă celelalte categorii de călători şi tinerilor sub 26 de ani, elevilor si studentilor posesori de carduri „ISIC ” (International Student Identity Card) şi „IYTC ” (International Youth Travel Card).

This entry was posted in Reduceri bilete tren and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.